Kunstgrasveld Sportpark Oostpolder wordt in week van 13 augustus gerenoveerd

27 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Kunstgrasveld Sportpark Oostpolder wordt in week van 13 augustus gerenoveerd

PAPENDRECHT - Het kunstgrasveld op Sportpark Oostpolder wordt in de week van 13 augustus gerenoveerd. Dit zal circa vier weken duren. Momenteel voldoet het grasveld niet aan de normen van het KNVB.

De renovatie houdt in dat de gehele toplaag van het kunstgrasveld wordt vervangen. Hierna vindt er een eindkeuring plaats door KIWA ISA Sport. Gedurende de werkzaamheden is het kunstgrasveld niet te gebruiken.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.