Beide Papendrechtse speeltuinen gesloten door de hoge temperatuur

26 juli 2018 door Josette Huisman
Beide Papendrechtse speeltuinen gesloten door de hoge temperatuur

PAPENDRECHT - Speeltuin De Wip-Wap aan de Tesselschadestraat laat weten door de (voorspelde) hoge temperaturen op donderdag 26 juli en vrijdag 27 juli helaas gesloten te zijn.

Speeltuin de Zonnebloem is al jaren als het warmer is dan 26 graden gesloten. Zij kunnen dan niet de verantwoordelijkheid en het risico nemen voor de kinderen, vanwege de hoge temperaturen. Beide speeltuinen vragen hiervoor uw begrip!

Speeltuin de Wip-Wap hoopt zaterdag 28 juli van 13:30 tot 17:30 uur weer open te zijn, voor een middag vol speelplezier. Kijk voor de actuele informatie op facebook.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.