Fade-In en RTV Papendrecht sluiten contract over uitzenden amateurfilms

11 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Fade-In en RTV Papendrecht sluiten contract over uitzenden amateurfilms

PAPENDRECHT - RTV Papendrecht gaat films van Videoclub Fade-in '80 uitzenden. Op maandag 9 juli tekenden de voorzitters van RTV Papendrecht en Videoclub Fade-In '80, Hans Hulswit en P. de Leeuw-van Weenen, daartoe een overeenkomst tijdens een ledenvergadering van de videoclub.

RTV Papendrecht gaat maandelijks twee blokken van elk 10 minuten amateurbeelden van de club uitzenden. Door de jaren heen zijn er honderden films gemaakt.

De films geven een beeld van Papendrecht en de Alblasserwaard.

De films worden vanaf augustus uitgezonden op donderdag, vrijdag en zaterdag op de hele uren, op Ziggo kanaal 36 en op KPN, XS4ALL & Telfort kanaal 1455.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.