Excelsior Papendrecht reikt Certificaat van Verdienste uit aan Teus Versteeg

10 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Excelsior Papendrecht reikt Certificaat van Verdienste uit aan Teus Versteeg

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht heeft op vrijdag 6 juli jongstleden tijdens het Zomeravondconcert bij de Muziektent in Papendrecht, Teus Versteeg in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet voor Excelsior, zowel organisatorisch als muzikaal.

Teus Versteeg heeft vele jaren de bastuba bespeeld in de diverse orkesten van Excelsior en nam afscheid als spelend lid. Aan hem werd onder het toeziend oog van de talrijke luisteraars en de bijna voltallige vereniging een Certificaat van Verdienste uitgereikt vanwege zijn bijzondere staat van dienst en zijn inzet voor de vereniging; hij is al 58 jaar lid. Ook was er een mooi boeket voor Teus Versteeg, en een welverdiend woord van dank van de voorzitter.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.