Olympia in nieuwe trainingspakken

09 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Olympia in nieuwe trainingspakken

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag hebben de wedstrijdturnsters van Olympia Papendrecht hun nieuwe sponsors bedankt. Tijdens een van de laatste trainingen van het seizoen gingen zij op de foto met Marco van Kooten van Koot Professionals en Gerrie de Greef van A&G Autoservice. Beide sponsors zorgden samen voor de mooie nieuwe trainingspakken voor de turnsters van de keuze oefenstof. Tijdens de wedstrijden werden de pakken al met veel plezier gedragen. Zaterdagochtend volgde het officiële fotomoment met merendeel van de wedstrijdturnsters met links de Marco van Kooten en rechts Gerrie de Greef.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.