Spetterend besluit van de het schooljaar voor onderbouw van de Willem

09 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Spetterend besluit van de het schooljaar voor onderbouw van de Willem

PAPENDRECHT - Vrijdag 6 juli  juni was er voor de eerste en tweede klassen van het Willem de Zwijgercollege weer een sportief en spetterend besluit  van het schooljaar. De avond ervoor konden zij op school -met leerlingen uit alle klassen-  ‘los gaan’  tijdens het  tropische slotfeest.

Er waren op het PKC-terrein gigantische opblaasattracties, waar de leerlingen in konden klimmen, klauteren, kruipen, glijden en springen. Er kwam veel water en zeepsop aan te pas en dat was een uitkomst bij het warme weer. Niet de prestatie of de snelheid telde, maar het plezier om sportief met elkaar in de weer te zijn.

Nogal logisch dat er voor de begeleiding docenten aanwezig waren, maar ook leerlingen uit 3 mavo met LO2 in hun pakket hielpen mee om de dag gladjes te laten verlopen.

En natuurlijk waren er mensen van de EHBO paraat, maar die hebben vrijdag gewoon van de zon kunnen genieten: er zijn geen ongelukken gebeurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.