Rob Klaassen kampioen VVHP 2017

22 december 2017
Rob Klaassen kampioen VVHP 2017

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) houdt de aanstaande woensdag de afsluitavond van het onderdeel “Sport en Spel” Er zijn weer veel certificaten behaald in het najaar door de hondensporters. Deze zijn behaald met Distance Controll; Behendigheid; Flyball; Apporteren ;’t Labyrint; Het Intelligentie-vak; en de Zig-Zag, deze certificaten worden dan ook op deze avond uitgedeeld.

Sport en Spel wordt het gehele jaar gehouden, met uitzondering van de schoolvakanties. De deelnemers konden dit jaar voor het laatst 2x per jaar strijden om deze certificaten en er werden dit jaar ook drie bekerwedstrijden gehouden. Ook werd er 1x op de zondagmorgen de zogenaamde Mobility gehouden. Ook bij dit onderdeel kon in het voorjaar een certificaat behaald worden.

Heel het jaar hebben de hondensporters punten kunnen behalen op de certificatenraces en de  bekerwedstrijden. Wie het hoogste puntentotaal heeft behaald bij Sport en Spel valt in de prijzen bij   Sport en Spel “ALL INN” 2017.

Kampioen Sport en Spel
- Eerste is dit jaar voor de 3de maal achterheen Rob Klaassen met  Roxy geworden met 485 punten en mag dit jaar de sinds vele jaren in gebruik zijnde wisselbeker nu houden.
- Wederom is Leen Smit met Erin dit jaar 2de geworden met 482 punten.
- Derde is geworden Eliza Faas met Timo met 472 punten

Voor alle 3 deelnemers van het onderdeel Sport en Spel was er een mooie beker en voor de winnaar tevens de blijvende wisselbeker, waar Rob superblij mee is.

Tevens werd er door de sponsor PRINS voor leuke prijzen gezorgd voor de winnaars. Dierenspeciaalzaak de Lange heeft voor de afsluiting gezorgd, zodat iedere hond ook wat lekkers kreeg.

Op zondag 7 januari 2018 gaat Sport en Spel weer beginnen. Er komt een klein groepje nieuwe hondensporters bij, die dan met de proeflessen gaan beginnen. Voor februari kunnen zich nog enkele mensen hiervoor opgeven, mits de hond sociaal- en uitgegroeid is.

NIEUW: Op dinsdag 3 april wordt er begonnen met een puppycursus voor puppy’s vanaf 12weken tot 6 maanden. Dit jaar voor het eerst in het voorjaar. Dit zijn 8 lessen van een halfuur. Voor informatie hierover kunt u Arja Smit bellen (tel. 06-12389430) en zie de website: www.bezichtig.nu/vvhp

Op  donderdag 5 april wordt er weer een cursus Cirkeltraining georganiseerd. De Cirkeltraining die in april 2018 van start gaat, duurt 10 weken en zal bij veel animo van 18.45 tot 19.30 en van 19.30 tot 20.15 gehouden worden.

De hond trainen op een leuke manier maar…, wel via handgebaren en lichaamstaal, maar zonder geluid, de hond leert zo oplettend te worden naar de baas. Voor meer uitleg: zie de website. Alleen de dag dat het gehouden wordt is veranderd.

Ook wordt er door de VVHP in april 2018 bij genoeg animo weer een EHBO workshop gehouden.

Bel voor informatie: Arja Smit  06-12389430

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.