Zomerafsluiting bij VVHP in Flower Power sferen

20 juli 2015
Zomerafsluiting bij VVHP in Flower Power sferen

PAPENDRECHT - Zondag 19 Juli heeft bij de V.V.H.P. de afsluiting van Sport en Spel plaats gevonden., maar voordat we daaraan begonnen werd er eerst de prijsuitreiking van de week daarvoor gehouden Bekerwedstrijd van Behendigheid gehouden. Rob Klaassen met Boerenfox Roxy werd 1ste , 2de werd Dave van der Hoorn met kr.Duitse Herder Hektor en 3de werd Cock van der Worm met de Novia Scotia Duck Tolling Retriever Ducky .

Daar het dit jaar 20 jaar geleden is dat de V.V.H.P. begonnen is met het organiseren van het sporten met de hond,de trainsters hiervan Lenie en Arja leken het leuk er dit jaar ook aandacht hieraan te besteden . Toen het sporten met de hond 10 jaar bestond werd dit gevierd samen met Papendrecht 900 ,waar burgemeester de Bruin de prijsuitreiking deed en die dag zelf ook één van de spellen uitprobeerde met een geleende hond.
Nu dat Sport en Spel inmiddels 20 jaar bestaat, heeft het bestuur en trainsters verschillen spelen in een nieuw jasje gestoken en er een paar bij bedacht.
Daar de vakantie tijd al aangebroken is, zijn er al verschilende sporters met vakantie, toch heeft de vereniging leuke spelen opgezet waarbij de sporters in 5 groepjes van 4 verdeeld werden met hun hond. Het was dit jaar dan ook super jammer dat de regen met bakken uit de lucht viel, maar iedereen was zo sportief om gewoon door te gaan met de spelen.
Iedereen was die dag welkom, de sporters deden de spelen en werden toch in de zware regenval toegejuicht door degene die ze meegenomen hadden.

Ook wordt er ieder jaar met de zomerafsluiting een thema gekozen en dit jaar was het de Flower Power tijd.
Voor de best verkleedde sporter werd tevens door het bestuur een lunch bon voor 2 pers. Verloot
De winnaar werd Ronald Hagemeijer en was unaniem gekozen.

Er waren 10 spellen bedacht waarbij er steeds 20 pnt. behaald konden worden. Zo werd er bijv. door de sporters met een aardappel op een lepel met aan dezelfde hand een aangelijnde hond gelopen, ze mochten ruiken aan verschillende geurzakjes die niet aangeraakt mochten worden, uiteraard draaide het deze ochtend niet alleen om de baasjes, de honden mochten in de ballenbak zoeken naar wat lekkers.
Na alle punten opgeteld te hebben kwam Annelies Smits uit de bus, zij was voor het 2de jaar weer de duidelijke winnaar met 143 pnt.,Zij ontving van één van de trainsters een schaal met veel lekkers.

Het werd een geslaagde morgen met een lekkere picnick samen met de aanhang van de sporters in de flower power stijl. Daar de trainsters Lenie en Arja na 20 jaar nog steeds met héél veel plezier de trainingen verzorgen van Sport en Spel, zijn ze erg blij dat ze samen met de rest van het bestuur een eenheid vormen. 5 vriendinnen die de vereniging draaiende houdt, een kleine vereniging die héél gezond is en er nog steeds mensen op de wachtlijst staan om te willen gaan sporten, is een goed teken

Bij het naar huis gaan werden de sporters verrast met een V.V.H.P. katoenentas voorzien van een Flower Power deelnamecertificaat met daarop vermeld de aantal behaalde punten ,een jubileumboekje een lekkere kluif voor de hond en uiteraard het programma voor het najaar. . Voor info over de Cursussen of het Sporten met de hond kan men contact opnemen met Arja Smit 06-12389430 of zie www.bezichtig.nu/vvhp
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.