Burgemeester Moerkerke bezoekt diamanten echtparen

26 juni 2018 door Josette Huisman
Burgemeester Moerkerke bezoekt diamanten echtparen

PAPENDRECHT - Burgemeester Moerkerke ging vorige week op bezoek bij verschillende echtparen om hen te feliciteren met hun huwelijksjubilea. Burgemeester Moerkerke bezocht maandag 18 juni het echtpaar Vormer- Reedijk ter ere van hun 60 jarig huwelijk.


Echtpaar  Struis

Echtpaar Struis werd dinsdag 19 juni verblijd met een bezoek van burgemeester Moerkerke. De burgemeester feliciteerde het echtpaar, namens de gemeente, met hun 60 jarig huwelijk.

Foto's: Nico Knol

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.