Sam IJzerman en Ivan van Omme zwemmen op NK

25 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Sam IJzerman en Ivan van Omme zwemmen op NK

PAPENDRECHT - In Eindhoven werden afgelopen weekend de Nationale Kampioenschappen zwemmen gehouden, in het 50 meter bad. De KNZB stelt vooraf limiettijden vast, iedereen die op een bepaalde afstand onder de limiettijd duikt mag op die afstand starten op het NK. De limieten zijn redelijk scherp gesteld dus plaatsing is al een knappe prestatie.

Voor de Geul hadden twee zwemmers aan een limiet voldaan. Sam IJzerman kwam aan de start op de 50 vrij en de 100 vrij. Op de 50 vrij haalde ze een keurige 48e plaats in een groot deelnemersveld, op de 100 vrij dook ze iets onder haar beste tijd in het 50 meter bad en werd knap 40e.

Ivan van Omme kwam aan de start op de 50 school en veroverde een 61e plaats op deze afstand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.