Kindcentrum Constantijn sluit schooljaar af met barbecue

24 juni 2018
Kindcentrum Constantijn sluit schooljaar af met barbecue

PAPENDRECHT - Op vrijdag 22 juni organiseerde Kindcentrum Papendrecht een barbecue voor alle ouders, kinderen en leerkrachten van het kindcentrum. Over drie weken start de zomervakantie en met deze barbecue werd het schooljaar alvast op een gezellige manier met elkaar afgesloten.

Ook werd er stil gestaan bij het nieuw aangelegde schoolplein, waardoor het Kindcentrum er nu zowel binnen als van buiten prachtig uitziet.

Niet alleen het mooie, nieuwe schoolplein is een hoogtepunt van dit afgelopen schooljaar voor Kindcentrum Constantijn. Vorige week heeft de school het certificaat 'Ouderbetrokkenheid 3.0' gekregen waar de afgelopen 2 jaar, samen met ouders, aan gewerkt is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.