Rafaël Koers, Floris Blom en Odette Blom scoren op NK schaken

23 juni 2018
Rafaël Koers, Floris Blom en Odette Blom scoren op NK schaken

PAPENDRECHT - Op zaterdag 23 juni 2018 werd het Nederlands kampioenschap schaken voor F-, G- en H-pupillen (6 t/m 9 jaar) gehouden in Meppel. Namens de Papendrechtse Schaakclub Pascal namen ook drie talenten deel, namelijk Rafaël Koers, Floris Blom en Odette Blom mee. Ze waren door de schaakbond geselecteerd.

Rafaël haalde tijdens zijn eerste NK een knappe score van 4 punten uit 7 wedstrijden, goed voor een gedeeld 10e plaats in een deelnemersveld van 32 kinderen. Floris Blom speelde ook in groep H en haalde een mooie score van 3 punten uit 7 wedstrijden.

Odette Blom speelde in groep G en behaalde een mooie score van 3,5 punt uit 7 wedstrijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.