Ruim 120 bewoners bij Rivas Vierdaagse Papendrecht

18 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Ruim 120 bewoners bij Rivas Vierdaagse Papendrecht

PAPENDRECHT - Ruim 120 bewoners van de drie woonlocaties van Rivas Zorggroep in Papendrecht deden mee aan de Rivas Vierdaagse Papendrecht. Van dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni maakten de enthousiaste deelnemers en hun begeleiders elke dag een wandeling door Papendrecht. Op de laatste dag werden de deelnemers feestelijk onthaald met muziek, medailles en een hapje en drankje.

Verschillende routes
De deelnemers kwamen iedere dag langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht: verpleeghuis De Wieken, zorgcentrum De Waalburcht en woonzorgcentrum De Markt. De startlocatie was elke dag verschillend. ‘Tijdens de stop op locaties sloten er steeds meer deelnemers aan. Vervolgens liepen we een rondje door Papendrecht en dan liepen we via de locaties weer terug naar het beginpunt’, zegt Marianne Dubbeldam, medewerker Rivas. ‘De deelnemers vinden het heerlijk om van de buitenlucht en de natuur te genieten.’

Feestelijk onthaal
Vrijdagmiddag werden alle deelnemers onder applaus van medewerkers, bezoekers en familieleden binnengehaald op de binnenplaats van woonzorgcentrum De Markt. Marnix van Wijnen, medewerker Rivas: ‘Er was muziek, maar er waren natuurlijk ook medailles voor alle deelnemers. Deze werden uitgedeeld door de medewerkers van Rivas. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we nog met elkaar na kunnen genieten.’

Succesvol
Rivas kijkt terug op een zeer succesvolle vijfde editie. Nadja Krijgsman, medewerker Rivas: ‘Je ziet aan de bewoners dat ze het erg naar hun zin hebben. Ze hebben zelfs, als extra steuntje in de rug, op woensdag een mooie bloem van Joy for all Flowers gekregen. We willen het Rode Kruis bedanken, want zij hebben alle dagen meelopen en geholpen waar nodig. Maar natuurlijk ook alle vrijwilligers, familieleden, medewerkers van Rivas, de vaste ploeg verkeersregelaars, CSG De Lage Waard, OBS de Knotwilg, Jumbo, bakkerij van der Grijn, Joy for all Flowers en Vrienden van Stolpehove; bedankt voor de mooie dagen!’

Voor meer informatie over de woonlocaties en de overige diensten van Rivas: www.rivas.nl en Rivas Zorglijn 0900-8440.

Fotobijschrift: Ruim 120 bewoners deden mee aan de vijfde editie van de Rivas Vierdaagse Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.