Nationale junioren kampioenschappen voor Laura ´t Lam en Aaike de Tender

18 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Nationale junioren kampioenschappen voor Laura ´t Lam en Aaike de Tender

PAPENDRECHT - In Eindhoven werden de afgelopen dagen de Nationale Junioren en Jeugdkampioenschappen gezwommen. Om deel te kunnen nemen aan deze kampioenschappen moeten zwemmers onder door de KNZB gestelde limiettijden zwemmen. Voor de Geul waren twee zwemmers erin geslaagd om onder deze scherp gestelde limiettijden te duiken, wat op zich al een hele knappe prestatie is.

In de categorie meisjes junioren 1 kwam Laura ’t Lam aan de start op de 50 vrij en haalde hier een verdienstelijke 27e plaats. In de categorie jongens junioren 1 startte Aaike de Tender op twee afstanden. Op de 100 school eindigde hij op de 16e plaats en op de 200 school zwom hij in een persoonlijk record naar een mooie 9e plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.