Rommelmarkt Sionskerk/Grote Kerk levert ruim 9000 euro op

16 juni 2018 door Josette Huisman
Rommelmarkt Sionskerk/Grote Kerk levert ruim 9000 euro op

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 juni 2018 werd de jaarlijkse rommelmarkt van de Sionskerk en de Grote Kerk  gehouden. Op het parkeerterrein naast de kerk aan de Rubensstraat stonden zo'n 20 kramen opgesteld met allerlei spullen zoals serviesgoed, electronische apparatuur, speelgoed en meubels.
Ook aan de inwendige mens werd gedacht, want er was verse haring, patat, slaatjes, fruit, koek, verse drankjes, pannenkoeken en ijs.

En binnen waren de antieke voorwerpen, boeken, CD's en DVD's te vinden.

De hele dag was het gezellig druk en aan het eind kon er een mooie opbrengst worden gemeld: ruim € 9000,-

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.