Verdien 500 euro door een nieuwe huurder van een winkelpand in de Meent aan te brengen

13 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Verdien 500 euro door een nieuwe huurder van een winkelpand in de Meent aan te brengen

PAPENDRECHT - Winkelruimte huren? Next Real Estate geeft tipgeld voor het aanbrengen van een nieuwe huurder voor een leegstand winkelpand.

In het winkelcentrum De Meent zijn nog altijd diverse winkelruimtes te huur.
Ondanks het aantrekken van de economie zijn er dus extra maatregelen nodig om alle winkelruimtes te verhuren. Een logische vraag die daarom gesteld kan worden, is deze: zijn de huurprijzen niet te hoog? Vier maanden geleden vroeg Papendrecht.net zich dit ook af, maar toen gaf Johan Weeber van Next Real Estate aan dat de prijzen marktconform zijn en ten opzichte van 2007 zelfs zijn gehalveerd.

Heb jij de gouden tip? Dan kun je € 500,- verdienen.

Bel 078-6150600 of stuur een mailtje naar de verantwoordelijk makelaar Kooyman Eigen Huis via  info@kooyman.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.