Minioren finales voor Jesper van Tilburg en Thijn Versloot.

11 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Minioren finales voor Jesper van Tilburg en Thijn Versloot.

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend was het de beurt aan de minioren zwemmers, dat zijn zwemmers tot 12 jaar en zwemsters tot 11 jaar, zij mochten in Dordrecht hun regionale finales zwemmen. Per leeftijdscategorie kwamen de snelste 24 zwemmers van de Regio aan de start en als je bedenkt dat de Regio ongeveer heel Zuid Holland beslaat is plaatsing voor deze finales al een hele prestatie.

Voor de Geul hadden Jesper van Tilburg en Thijn Versloot zich weten te plaatsen in de categorie jongens minioren 3 en 4, Jesper kwam 4x aan de start en Thijn 3x. Ook Dylan Groeneveld had zich geplaatst in de categorie jongens minioren 6 maar hij kon door ziekte helaas niet starten tijdens deze finales.

Jesper en Thijn slaagden erin om zich op elk nummer waarop ze aan de start kwamen flink te verbeteren dus dit betekende een mooi aantal PR’s voor de mannen. Op de 100 vrij werd Jesper 6e en Thijn tikte als 13e aan. De 100 wissel leverde Jesper een 8e plaats op en Thijn eindigde als 25e. De 50 vlinder sloot Jesper af met een 8e plaats. Op de 100 rug tenslotte werd Jesper 6e en Thijn 16e.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.