Music, Art & Lemonade zet kunstenaars, fotografen en artiesten op de kaart

23 mei 2018
Music, Art & Lemonade zet kunstenaars, fotografen en artiesten op de kaart

PAPENDRECHT - Tijdens event Music, Art & Lemonade zijn er van woensdag 13 tot en met zondag 17 juni op de Markt concerten, optredens en een hippe loungehoek met bijpassende muziek. In containers laten Papendrechters hun werk zien en iedereen kan gratis meedoen aan allerlei workshops. Daarnaast kun je kunst- en cultuurbeoefenaars tijdens de Meet&Greet ontmoeten op de locaties waar zij werkzaam zijn en werk bezichtigen. Een van de deelnemers is Faysal Boudihi, ondernemer op het gebied van onder meer fotografie en grafisch design.

‘Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij jeugdcentrum Interval’, vertelt Faysal. ‘Zij boden mij mogelijkheden en kansen om door te groeien, onder meer met exposities en artwork-opdrachten. Ik vind het leuk om van mijn hobby mijn werk te maken en daarbij waardering te krijgen van iedereen om mij heen. Dat doet me goed, het geeft me een trots gevoel en de motivatie om door te groeien naar waar ik uiteindelijk wil komen. Dat is allereerst nationaal en internationaal bekend staan als fotograaf. Daarnaast wil ik mijn werk internationaal te koop aanbieden op exposities in bijvoorbeeld musea en gevraagd worden door Instagram of reisbureaus om te fotograferen op door hen gewenste locaties.’

‘Ik ben vaak te vinden bij allerlei culturele activiteiten en ik vind Music, Art & Lemonade een geweldig en belangrijk concept om mensen van verschillende culturen, subculturen et cetera bij elkaar te brengen. Zij kunnen elkaar inspireren, motiveren en informeren over hun favoriete interesses. Er zijn heel veel talenten in Papendrecht waar bijna niemand wat van af weet. Voor al die artiesten, kunstenaars, fotografen en dergelijke is dit een perfecte mogelijkheid om zich op de kaart te zetten en meer bekendheid te krijgen. Zo hoeft er bijvoorbeeld voor workshops niet meer gezocht te worden buiten Papendrecht naar mensen die dit verzorgen maar kunnen eigen inwoners elkaar helpen. Zelf ga ik tijdens het evenement een paar van mijn werken exposeren. Daarnaast ben ik op instagram de pagina @Papendrecht_gallerij begonnen, ja met dubbel 'l'. Ik deel hier voornamelijk foto's van mezelf maar ook andere inwoners kunnen helpen. Het is heel simpel: bij het posten van foto’s gemaakt in of van Papendrecht op instagram kun je de pagina taggen,  @papendrecht_galleij en #Papendrechtgallerij. De mooiste en meest interessante foto’s post ik met een tag/credit naar diegene die de foto heeft gemaakt. Zo maken we ook andere creatieve Papendrechters bekend op instagram.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.