Ad Tromp geïnstalleerd als raadslid voor het PAB

08 juni 2018
Ad Tromp geïnstalleerd als raadslid voor het PAB

PAPENDRECHT - Op donderdag 7 juni 2018 is Ad Tromp benoemd tot raadslid voor het PAB. Hij neemt vanaf nu de plaats in van Arno Janssen, die wethouder is voor het PAB in het nieuwe college van Papendrecht.

Ad Tromp (66) stelt zichzelf graag voor:
"Dat ik zo snel al in deze raadsperiode als nummer 15, en in feite in eerste instantie als lijstduwer, aan mijn toezegging om beschikbaar te zijn indien het voor het PAB nodig is, gevolg moet geven had ik dus (nog) niet verwacht. Ik zou in eerste instantie andere zaken gaan doen voor de fractie in het PAB.

Het PAB zit met twee wethouders in het huidige college dat samen wordt gevormd met het CDA, ChristenUnie en SGP. Maar ik ben er klaar voor. Al jaren heb ik aandacht voor de samenleving van Papendrecht met al zijn verenigingen, muziek, cultuur en theater etc. Ook aangaande zaken die de inwoners in totaliteit aangaan. Ik heb de politiek actief gevolgd de afgelopen jaren en met regelmaat over een aantal onderwerpen ingesproken in betreffende commissies. Ik ben ook blij met dit college die de communicatie met de burger veel beter zal trachten te maken. De inwoners hebben we daarbij natuurlijk ook nodig. Zichtbaar en Nabij dat geldt ook voor mij. Ik verneem graag wat er zoal speelt en aangekaart is via wijkgericht werken of bij de verantwoordelijken in onze gemeente.

Ik ben inmiddels met pensioen en gehuwd met Pia Ooms. Ik heb 2 zonen (Maarten en Rutger), een schoondochter en een trotse opa van een kleinzoon Willem. Wij zijn nu dus nog met zijn tweetjes wonend in Papendrecht.
Na ruim 45 jaar te hebben gewerkt bij de Belastingdienst (Ministerie van Financiën), heb ik momenteel een eigen fiscaal-adviesburo onder de naam Atro ( Btw) Belasting Advies Papendrecht. Ik ben vrijwilliger bij Excelsior en Zapper in wijk Wilgendonk.

Toen ik werd gevraagd of ik niet iets voor het PAB zou kunnen betekenen heb ik na een aantal gesprekken daar ja op gezegd.

Voor het PAB ga ik mij bezig houden met Algemene Bestuurlijke Zaken in de commissie ABZ en  vertegenwoordig ik het PAB in het Platform Maatschappelijke Verkenning. Zo houd ik contact met de samenleving over allerlei zaken. Ik zal ook veel verenigingen gaan bezoeken.

Ik denk graag in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Men kan mij bellen of mailen. Geen probleem".

Ad Tromp
Tel. 078-6155724
Email: an.tromp1952@gmail.com

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.