Trouwmodeshow in woonzorgcentrum De Markt

07 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Trouwmodeshow in woonzorgcentrum De Markt

PAPENDRECHT - Medewerkers van woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht hebben een ware bruidsmodeshow georganiseerd. Na een lange tijd van voorbereiden, mannequins zoeken en jurken passen, was het woensdag 30 mei eindelijk zo ver: de bruiden mochten hun prachtige jurken aan.

Ware mannequins
Als ware mannequins showden tien medewerkers van Rivas Zorggroep diverse trouwjurken. ‘De oudste jurk was 44 jaar oud en zelfgemaakt door de moeder van een medewerker’, vertelt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij De Markt. ‘Onze jongste mannequin liep in een aangepaste trouwjurk van haar schoondochter, die speciaal was vermaakt voor de kleinkinderen.’

Feestelijke dag
Marianne: ‘Dankzij een gift van Bakkerij van der Grijn en de Vrienden van Stolpehove konden we een echte bruidstaart aanschaffen. Om de dag nog feestelijker te maken, hadden we ook champagne geregeld. We willen onze sponsoren en iedereen die de modeshow mogelijk heeft gemaakt enorm bedanken! Het was een hele gezellige en feestelijke dag.’

Fotobijschrift: In woonzorgcentrum De Markt vond woensdag 30 mei een bruidsmodeshow plaats, waar medewerkers verschillende trouwjurken mochten showen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.