Tapperij Tijdloos zoekt twee dievegges Darts Schrijfbord

06 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Tapperij Tijdloos zoekt twee dievegges Darts Schrijfbord

PAPENDRECHT - Zondag 3 juni had het Cafe 'Tapperij Tijdloos' aan de Stellingmolen zoals ze het zelf omschrijven: een primeur. Een opschrijfbord voor de komende dartswedstrijden werd gestolen. Maar de daders, twee meiden, staan op camerabeelden. Op hun eigen Facebookpagina is Tijdloos druk bezig om deze meiden over te halen het opschrijfbord weer terug te brengen. Hoe ze dat doen laten onderstaande publicaties zien:

Op 3 juni om 14:00 uur schrijft Tijdloos: 'In 17 jaar is er al van alles uit de Tapperij meegenomen, maar hebben nu echt een primeur, rechts naast Raymond van Barneveld hangt normaal gesproken een schrijfbord net zo 1 als je links ook ziet hangen, maar vannacht waren er 2 meiden, ja 1 met lange broek en de ander met een nette korte broek (fantastisch die camera's) die zovast denk ik een vaderdagcadeau wilden aanschaffen, mijn vraag is meiden kom ff dat schrijfbord terugbrengen...'

'Helaas nog niet terug. Morgen eerst foto's van de benen en kleding erop zetten. Maar wie weet bedenken ze zich en komen ze het terugbrengen'.

Op 4 juni om 12:39 schrijft Tijdloos: 'He meiden, herkennen jullie je kleding, benen etc, kom nou gewoon dat dartschrijfbord terugbrengen...'

Op 4 juni om 19:40 schrijft Tijdloos: 'Jammer hoor nog steeds niks van deze meiden gehoord, maar de foto's gaan steeds duidelijker worden, maar wat schetst mijn verbazing, ze hebben aan alles wat aan de muren hangt in de gang gevoeld of dat ze het mee konden nemen #gelukkigonzeschroevenzijngeduldig'

Op 6 juni om 10:00 uur schrijft Tijdloos tenslotte: 'Zo we hebben zelf maar een nieuw schrijfbord opgehangen omdat vanavond onze zomerdartscompetitie gaat beginnen.'

'We darten met 4 personen in een poule waarna de nrs 1 en 2 doorgaan naar de winnaarsronde en de nrs 3 en 4 doorgaan naar de verliezersronde. De zomerdarts worden op woensdagavond 14 weken achtereen gegooid.  Zin om mee te doen, schrijf je dan voor 19.30 op de woensdagavond in...'

Tot zover Tapperij Tijdloos.

Wilt u zien hoe het verder met die twee meiden en het opschrijfbord afloopt, hou dan deze site in de gaten.

Bron foto's en tekst: Tapperij Tijdloos.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.