Teams Olympia presteren goed in rayonfinale

04 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Teams Olympia presteren goed in rayonfinale

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag mochten drie teams van Olympia Papendrechtde finale van het Rayon Turn Toernooi turnen. Zij hadden zich weten te plaatsen door goede resultaten in de poulewedstrijden. De finale werd dit jaar gehouden in Giessen en was georganiseerd door De Zilvermeeuw. 

In de ochtend was het de beurt aan de twee teams in de keuze oefenstof die tegelijk hun wedstrijd turnden. Het B team turnde dit seizoen samen met OKK Ridderkerk als team en werd 4e in de finale. Er werd overall goed geturnd door dit nog jonge team. Het team keuze A eindigde als 2e in de finale. Het team van Olympia was het beste op vloer maar moest op sprong en brug de meerdere erkennen in rayonkampioen Sparta Dordrecht. Op de foto alle keuzeturnsters van de teams A en B. Ook het team verplicht A dat in de middag turnde, deed dat prima en werd 2e achter Sparta Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.