Afsluiting project De Kunstweken op Kindcentrum Oranje-Nassau

01 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Afsluiting project De Kunstweken op Kindcentrum Oranje-Nassau

PAPENDRECHT - De afgelopen drie weken werkten de kinderen van Kindcentrum Oranje-Nassau aan het project 'De Kunstweken'. In elke groep stond een bekende schilder centraal. Zo werkte groep 1 over Mondriaan, groep 5 over Van Gogh en groep 6/7 over Miró.

Afgelopen woensdagavond vond de afsluiting van het project plaats in de school. In elke groep was een expositie ingericht van het gemaakte werk van de kinderen. In de hal was een portrettekenaar aan het werk, werden foto's gemaakt van kleine kunstenaars en lieten schilders kinderen kennismaken met nieuwe technieken zoals aquarelleren.

De avond werd druk bezocht en er was veel waardering voor het werk van de kinderen. Met dit project leerden ze veel over schilders, kleuren en technieken en diverse kunststijlen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.