Mannen aangehouden voor mishandeling Papendrechter

31 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Mannen aangehouden voor mishandeling Papendrechter

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - De politie heeft dinsdag en woensdag drie mannen aangehouden. Ze worden verdacht eerder deze maand een 24-jarige Papendrechter zwaar te hebben mishandeld.

Het slachtoffer en de drie verdachten zijn bekenden van elkaar. Ze kregen op 8 mei ruzie op de Maasstraat in Alblasserdam. Dit resulteerde in de mishandeling van de Papendrechter. Hij werd geslagen, geschopt en met een scherp voorwerp gestoken.

De politie startte een onderzoek. Dat leidde dinsdag tot de aanhouding van een 27-jarige man uit Tilburg en een 24-jarige Alblasserdammer. Woensdag werd nog een 26-jarige man uit Alblasserdam opgepakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.