Sionskerk beroept ds. Jan Reijm uit Alblasserdam

14 februari 2018
Sionskerk beroept ds. Jan Reijm uit Alblasserdam

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - De Sionskerk aan de Rubensstraat is sinds het vertrek van Ds. Johan Carl van Trigt, twee jaar geleden, vacant.

Deze week heeft de kerk een beroep uitgebracht op Ds. Jan Reijm, die sinds 28 augustus 2011 dominee is in de Ichthuskerk in Alblasserdam.

Jan Reijm was hiervoor predikant in de Hervormde kerk in Giessen, zijn eerste gemeente als predikant.

Komende zondagavond kan de Sionskerk (wederom) kennis maken met ds. Reijm, die dan voorgaat in de avonddienst. De Sionskerk hoopt, na een aantal eerder uitgebrachte beroepen op andere predikanten, dat ds. Reijm graag bereid is om de nieuwe dominee te worden van de Sionskerk.

Foto: Ichtuskerk Alblasserdam

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.