Ds. Van Trigt nieuwe dominee voor Sionskerk

13 april 2009

PAPENDRECHT - Dominee Johan Carl van Trigt is zondagmorgen 12 april 2009 bevestigd als predikant van de hervormde wijkgemeente West, de Sionskerk aan de Rubensstraat. Hiervoor was hij predikant in Woerden.
Ds. Van Trigt werd bevestigd door collega-predikant ds. P.J. Teeuw van wijk­gemeente Oost, de Grote Kerk.

In de intrededienst preekte Van Trigt uit het evangelie van Lukas 24:44-49. Bij aanvang van de dienst werd hij namens namens de algemene kerkenraad toegesproken door ds. Teeuw. Ook spraken de werkgemeenschap van predikanten, de classis Alblasserdam en kerkrentmeester Jaap van de Ruit de kersverse predikant toe namens de wijkkerkenraad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.