Nieuw: bij helene praktijk voor beauty & medische voetzorg: Afslanken d.m.v. vet bevriezen

28 mei 2018 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Advertorial: Sinds kort biedt Helene van Mourik, als eerste in de regio, de behandeling Cryo21 aan met verbluffende resultaten. Het unieke van de Cryo21 is het definitief verwijderen van vetcellen op plekken waar je ze niet weg krijgt, hoeveel je ook sport en welk dieet je ook volgt. “Zelfs al na slechts één behandeling.”

Helene vertelt enthousiast: “Deze behandeling met de Cryo21 is een revolutionaire behandelmethode voor het bevriezen van vetcellen, afslanken, liften en verstevigen zonder chirurgische ingrepen. De Cryo21 maakt gebruik van het natuurlijk effect van koude om vetrollen te verwijderen, cellulitis te verminderen, een dubbele kin of een verslapte huid aan te pakken. Ook voor het liften en verstevigen van het gezicht of bovenarmen kan de Cryo21 worden ingezet. Zowel voor mannen en vrouwen.

Wat is Cryo21
De Cryo21is een therapeutische toepassing van koude. Door deze behandeling wordt de temperatuur van de huid in een minimum van tijd van 34° C naar ongeveer 10° C gebracht zonder het creëren van een koud gevoel. Dit wordt ook wel een thermische schok genoemd. Door het bevriezen ontstaat er een geleidelijk en spontaan eliminatie proces van de vetcellen. Het membraan van de cel valt uiteen, nu kan het vet uit deze cel via de natuurlijk weg door de lever, het maag-darmkanaal en het lymfestelsel afgevoerd worden. Het natuurlijk afvloeien van de vetcellen duurt ongeveer 15 tot 20 dagen.

Het Cryo21 effect
Vetcellen worden onmiddellijk afgebroken en afgevoerd. De huid wordt strakker.  Het contour van het lichaam is direct enkele centimeters slanker.

Cryo21 heeft de volgende functies:
• Stimuleren van de microcirculatie met een drainerend effect
• Vet afbreken
• Liftend effect van de huid
• Lymfedrainage door het stimuleren van de spieren vlakbij de lymfeklieren.
• Verstevigen van de huid en spieren
• Herstel van de stofwisseling, met daardoor vermeerdering van de reproductieve functies
• Liftend effect en anti-aging/ verjonging

De behandeling
Dankzij de gel voelt de Cryo21 slechts als een frisse gewaarwording. De behandeling komt neer op
30 minuten pure ontspanning. Op het einde van de sessie kleurt de behandelde zone licht roze, maar ze is dan wel al enkele centimeters geslonken. U wordt maximaal één keer per twee weken behandeld. Na de behandeling  is het heel belangrijk dat u veel water drinkt om de afvoer  te bevorderen”, aldus Helene van Mourik.

Proefbehandeling
Wanneer u interesse heeft, kunt u kiezen voor een proefbehandeling.
Deze kost € 50,- (normaal € 100,-) en is te boeken op  vrijdag 1, donderdag 7, vrijdag 8, maandag 11 of dinsdag 12 juni 2018.

Gratis complete behandeling
Onder de eerste 50 aanmeldingen die de complete behandeling zullen ondergaan wordt er een loting gehouden met kans op een complete gratis behandeling ter waarde van 600 euro. Voorwaarde is dat de behandelingen van te voren betaald zijn.

De praktijk van Helene van Mourik is te vinden aan de Wederik 1C (Hoek Veerweg / Burgemeester Keijzerweg). Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 06-25191555 of via www.hvmbeauty.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.