De Maestro van Papendrecht is geworden... Kitty van Veen

28 mei 2018 door Hennie van der Zouw
De Maestro van Papendrecht is geworden... Kitty van Veen

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 26 mei 2018 werd voor de eerste keer het evenement "Wie wordt de Maestro van Papendrecht?" gehouden. Na een spannende en muzikale avond is de Maestro van Papendrecht is bekend, namelijk Kitty van Veen.

Op de groepsfoto hieronder ziet u van links naar rechts; Bertjan Scheepbouwer, Jessica Vermaas, Kitty van Veen, Leon van Dalen, presentator Frits Sissing, Bjorn van Dijl en Margré van Wijngaarden.

De foto van Kitty van Veen is door haar zelf gemaakt, de groepsfoto is gemaakt door Arjan van Tilburg.

Namens Excelsior wordt iedereen bedankt voor zijn enthousiaste bijdrage aan dit evenement.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.