Wie wordt dé Maestro van Papendrecht?

10 mei 2018
Wie wordt dé Maestro van Papendrecht?

PAPENDRECHT - In navolging van het succesvolle tv-programma ‘Maestro’, waarin bekende Nederlanders de uitdaging aan gaan om zich in een aantal weken te ontwikkelen tot orkestdirigent, presenteert Excelsior het Papendrechtse Maestro-concert in Theater De Willem op 26 mei 2018.

Wie doen er mee?

  • Leon van Dalen (Prins Florisschool en VV Drechtstreek)
  • Kitty van Veen (Dansstudio Bounce)
  • Bjorn van Dijl (Horeca-ondernemer)
  • Margré van Wijngaarden (Stichting Dorpsbehoud)
  • Bertjan Scheepbouwer (PKC)

Zij zullen het dirigeerstokje overnemen van dirigent Ruud Welle van Excelsior Papendrecht en ervaren zo hoe het is om een orkest, zoals Excelsior Papendrecht te leiden. Voor het publiek een uitgelezen mogelijkheid om deze leidende Papendrechters een toporkest, zoals Excelsior te zien dirigeren, waarbij zij de strijd met elkaar aangaan om de titel in de wacht te slepen.

Deze vijf Maestro’s bestijgen de bok en trakteren u tesamen met het orkest van Excelsior Papendrecht op een uniek en avondvullend programma! Kaartjes a Euro 12,50 zijn verkrijgbaar via Theater De Willem. Wie wordt dé Maestro van Papendrecht?

Foto's: Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.