Vijfde editie Rivas Vierdaagse Papendrecht

18 mei 2018 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Veel bewoners van Rivas-locaties en thuiszorgcliënten trekken half juni weer door Papendrecht tijdens de vijfde editie van Rivas Vierdaagse Papendrecht. Vanaf dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni maken zij elke dag een wandeling. De wandelingen komen langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht en beginnen elke dag op een andere locatie: verpleeghuis De Wieken, zorgcentrum De Waalburcht en woonzorgcentrum De Markt.

Wandelroutes
‘We komen iedere dag langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht. De wandelingen starten om 11.00 uur’, zegt Nadja Krijgsman, vrijwilligerscoördinator bij Rivas. ‘Bewoners kunnen op hun eigen locatie aansluiten en bewoners die niet meegaan, kunnen de anderen uitzwaaien. Ook de cliënten uit de thuiszorg kunnen meelopen; zij kunnen aansluiten vanaf locaties De Markt en De Waalburcht.’

Steentje bijdragen?
Om iedere dag zoveel mogelijk bewoners mee te kunnen laten doen, is Rivas nog op zoek naar extra vrijwilligers. Meelopen is één of meer dagen mogelijk. Aanmelden kan tot 5 juni via vierdaagse@rivas.nl.

Meer informatie
De vierdaagse start dagelijks om 11.00 uur en eindigt omstreeks 12.30 uur. De route is als volgt:
- Dinsdag 12 juni: De Markt – De Wieken – De Waalburcht
- Woensdag 13 juni: De Wieken – De Markt – De Waalburcht
- Donderdag 14 juni: De Waalburcht – De Markt – De Wieken
- Vrijdag 15 juni: De Waalburcht – De Wieken – De Markt

Fotobijschrift: In juni trekt weer een lange stoet wandelaars door Papendrecht tijdens Rivas Vierdaagse Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.