Zwoegen en zweten in de gymzaal

15 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Zwoegen en zweten in de gymzaal

PAPENDRECHT - Maandagmiddag 14 mei waren er heel wat leerlingen aan het zwoegen en zweten in de gymzaal van het Willem de Zwijger College, niet in het kader van de les lichamelijke opvoeding, maar het centraal schriftelijke eindexamen was begonnen.

De VMBO-BB kandidaten begonnen met Engels, de andere VMBO richtingen met Nederlands, HAVO buigt zich hier over natuurkunde en VWO is op dezelfde tijd met wiskunde A, B of C bezig. De kop is eraf en voorlopig zijn de examenkandidaten nog even ‘zoet’ met de afronding van hun middelbare schoolopleiding. Maandag 28 mei is het laatste examen voor het vak biologie voor de HAVO. En dan maar afwachten of de vlag uit kan……………..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.