Culturele Raad Papendrecht organiseert gedichten-, verhalen-, en six word storywedstrijd

07 februari 2017
Culturele Raad Papendrecht organiseert gedichten-, verhalen-, en six word storywedstrijd

PAPENDRECHT - Wegens groot succes organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht voor de dertiende keer de gedichtenwedstrijd. Voor de eerste keer gebeurt dit in combinatie met een verhalenwedstrijd én een six word storywedstrijd. Om hieraan te mogen meedoen, moet je 16 jaar of ouder zijn en in de Drechtsteden of Alblasserwaard wonen. Het thema is ‘Humor’; zowel voor de gedichten als voor de verhalen en de six word stories.

Wat de gedichten betreft, zijn alle vormen toegestaan. De enige eis die aan de verhalen is gesteld, heeft betrekking op de lengte; het maximumaantal woorden is vierhonderdvijftig, wat neerkomt op ongeveer één A4’tje. Een Six Word Story is een kort verhaal dat uit zes woorden bestaat; een extreem kort verhaal dus. De gedichten, verhalen en six word stories dienen uiterlijk woensdag 10 mei in het bezit te zijn van Hans Verzijl, lid van de sectie Letteren. Iedere deelnemer mag per categorie uiterlijk drie inzendingen mailen of toesturen. Ze kunnen bij voorkeur per e-mail (jcverzijl@gmail.com) of per post (de Sav. Lohmanlaan 80, 3354 AS Papendrecht) worden toegestuurd.

Zoals gebruikelijk vindt de prijsuitreiking – voor alle drie de categorieën zijn drie prijzen te winnen – plaats in Bibliotheek Papendrecht, op woensdag 31 mei a.s. Aanvang is 20.00 uur; vanaf 19.30 uur is de bibliotheek open. De sectie Letteren hoopt op een enthousiaste deelname aan de gedichten-, de verhalen- én de six word storywedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.