Uitslag 12e Gedichten en Verhalenwedstrijd

09 juni 2016
Uitslag 12e Gedichten en Verhalenwedstrijd

PAPENDRECHT - Op 8 juni werd in de bibliotheek de uitslag bekend gemaakt van de twaalfde editie van de gedichten- en verhalenwedstrijd die georganiseerd werd door de sectie Letteren. De jury heeft zich gebogen over 18 gedichten en 14 verhalen van 32 inzenders. De uitslag werd als volgt:

In de categorie gedichten:
1) Nathalie Looij met "Vluchtweg"
2) Marja Verschoor-Meijers met "Enkele reis"
3) Wim Schut met "Een vlucht"

In de categorie verhalen:
1) Brigitte van Benthem met "Een vlucht"
2) Els Jungerius met "Een vlucht"
3) Gertjan van der Kraan met "Het kinderkamp"

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Het volledige juryrapport leest u hier.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.