Burgemeester zet jubilarissen in het zonnetje

15 mei 2018 door Josette Huisman
Burgemeester zet jubilarissen in het zonnetje

PAPENDRECHT - Burgemeester Moerkerke had het afgelopen week druk met verschillende jubilarissen. Op dinsdag 8 mei bezocht hij de echtparen van Leeuwen-Dubbelman en Lems-Jorissen. Echtpaar van Leeuwen-Dubbelman vierde die dag hun briljanten huwelijk.
Foto: Nico Knol (Bovenstaand)

En ook het echtpaar Lems-Jorissen had een bijzondere mijlpaal te vieren, namelijk hun 60 jarig huwelijk. Foto: Nico Knol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.