Gifkikkerparadijs feestelijk geopend

12 mei 2018
Gifkikkerparadijs feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Papendrecht is weer een bijzonder winkel rijker, namelijk een gifkikkerparadijs!

Op zaterdagochtend 12 mei werd deze winkel aan het Westeind 41C onder grote belangstelling feestelijk geopend. Het is een winkel met een grote variatie van gifkikkers en benodigheden voor het houden en kweken van kikkers.

Jessica van Dooren zijn de trotse eigenaresse en haar partner Jeroen van den Berg helpt haar mee.

In de winkel heerst een tropische temperatuur, namelijk 24 graden. Er staan allerlei bakken met tropische planten en schitterende felle kikkers. Zelfs de grote boomkikker heeft Jessica in haar assortiment. Om een idee te geven: een exotische kikker kost zo'n 25 tot 150 euro, maar dan heb je ook een bijzonder zeldzaam exemplaar.

De openingstijden zijn voorlopig van:

Maandag tot vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur.
Zaterdag van 11:00 uur tot 16.00 uur

Voor meer informatie, zie www.gifkikkerparadijs.nl, waar ook een uitgebreide webshop is te vinden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.