Voor één avond was het Luxor van Papendrecht

09 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Voor één avond was het Luxor van Papendrecht

PAPENDRECHT - Dinsdag 8 mei speelde cabaretier Jochem Myjer in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dat was een bijzondere avond, want de kaarten voor die voorstelling waren allemaal verkocht aan klanten van Theater De Willem uit Papendrecht.

Ter gelegenheid daarvan had theaterdirecteur Erik Groeneweg een ludieke actie: dankzij een gemeentegrens bord van Papendrecht stond het Nieuwe Luxor voor die ene avond op Papendrechts grondgebied! Jochem Myjer en de Papendrechtse burgemeester Aart Jan Moerkerke waren wel in voor een lolletje en samen hebben ze het bord plechtig onthuld.

Daarna stroomden de bezoekers uit Papendrecht, Sliedrecht, Dordrecht, Alblasserdam en andere omliggende gemeenten de foyer in voor een heerlijke cabaretavond.

Inmiddels ligt het Nieuwe Luxor Theater weer gewoon in Rotterdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.