Verbouw winkelcentrum Westpolder in volle gang

15 maart 2018

PAPENDRECHT - De verbouwing van Winkelcentrum Westpolder is in volle gang. Het werk wordt zo gedaan dat het winkelend publiek er zo min mogelijk last van heeft, maar een en ander levert wel speciale foto's op.

Twee hoofdingangen zijn nu dichtgemetseld, namelijk de ingang bij Cafetaria West en de ingang hier tegenover, naast de Jumbo. In de plaats hiervoor zijn twee winkels bijgekomen.

Verder hebben een aantal andere winkels tijdelijk een ander plekje gekregen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.