Led-schermen Papendrecht Verrast nu minder fel

03 mei 2018 door Josette Huisman
Led-schermen Papendrecht Verrast nu minder fel

PAPENDRECHT - Sinds begin dit jaar staan op de Burgemeester Keijzerweg twee led-schermen van ‘Papendrecht Verrast’ die nieuwtjes en activiteiten over Papendrecht aankondigen. De gemeente heeft voor de led-schermen vergunning afgegeven.

Via onder meer het gemeentelijk meldpunt kwamen bij de gemeente meldingen binnen van weggebruikers die aangaven dat zij in het donker hinder ondervonden van met name het witte licht. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heeft de gemeente de stichting ‘Papendrecht Verrast’ verzocht de verlichtingssterkte aan te passen. Inmiddels is het verlichtingsniveau van de schermen gedimd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.