Beeld 'Twee jongens in handstand' krijgt mooie plek op Markt

03 mei 2018
Beeld 'Twee jongens in handstand' krijgt mooie plek op Markt

PAPENDRECHT - In 2003 werd het beeld "Twee jongens in handstand" van kunstenaar Radkai aan de Pieter Zeemanlaan ontvreemd. Vorig jaar bleek dat het al die jaren in een politiebureau in Rotterdam heeft gestaan.

Nu is het terug in Papendrecht. De gemeente is blij dat het beeld terug is en heeft het – na een flinke opknapbeurt - een mooie plek gegeven op de Markt.

Wethouder Joke Reuwer onthulde het beeld op donderdag 3 mei. Ook de politie-agenten die ervoor zorgden dat het beeld weer terecht is, waren aanwezig, naast vertegenwoordigers van de Culturele Raad.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.