Prins Florisschool gaat starten met continurooster

23 april 2018
Prins Florisschool gaat starten met continurooster

PAPENDRECHT - Basisschool Prins Floris met vestigingen aan de Moerbeihof en de Zuidkil, gaat vanaf schooljaar 2018-2019 starten met een continurooster.

De werkgroep schooltijden heeft na onderzoek en de nodige vergaderingen de medezeggenschapsraad (MR) geadviseerd vanaf komend schooljaar de schooltijden te wijzigen. De MR heeft in haar laatste vergadering ingestemd met deze voorgestelde wijziging.

Hierdoor worden vanaf schooljaar 2018-2019 onderstaande schooltijden voor alle leerlingen gehanteerd:

Maandag, dinsdag en donderdag van 08:30 uur tot 14:30 uur waarbij gezamenlijk gegeten wordt op school

Woensdag en vrijdag van 08:30 uur tot 12:30 uur (voor alle leerlingen beide middagen vrij)

Doordat de school met dit continurooster gaat werken, zijn er voor ouders geen overblijfkosten meer. Deze kosten worden door school betaald. Wel zullen de kinderen zelf brood en drinken mee moeten nemen.

Wasko biedt ouders van onze school op maandag, dinsdag en donderdag een extra BSO mogelijkheid aan. Tegen een gereduceerde prijs is opvang tot 16:00 uur mogelijk. Langere opvang tegen het gangbare tarief behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.