Kindcentrum Oranje-Nassau start met continurooster

21 augustus 2017
Kindcentrum Oranje-Nassau start met continurooster

PAPENDRECHT - Het nieuwe schooljaar is voor Kindcentrum Oranje-Nassau begonnen met andere schooltijden. De schoolafdeling werkt nu met een continurooster. Dit betekent dat de leerlingen tussen de middag niet meer huis gaan, maar de lunch op school gebruiken. Voorheen bleven al veel leerlingen over, nu geldt dit voor alle leerlingen.

Het nieuwe schooltijdenmodel schept rust en duidelijkheid. Veel leerlingen hoeven tussen de middag niet door het drukke verkeer heen en weer naar huis. Er ontstaat zo voor de leerlingen (en ouders) een overzichtelijke schooldag.

Aansluitend kunnen de leerlingen na schooltijd gebruik maken van de buitenschoolse opvang. Ook voor schooltijd is dit mogelijk. Het kindcentrum, waar ook opvang geboden wordt aan de 0 tot 4 jarigen, is daarmee geopend van 's morgens 7.00 uur tot 's avonds 19.00 uur (52 weken per jaar).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.