Veel fans met Dave Roelvink op de foto

21 april 2018
Veel fans met Dave Roelvink op de foto

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 21 april konden fans van Dave Roelvink met hem op de foto tijdens een Meet and Greet op de kermis.

Dave Roelvink is de zoon van volkszanger Dries Roelvink en probeert aan de weg te timmeren als DJ en via een aantal eigen programma's op TV. In 2014 kwam Roelvink ook in het nieuws dat hij en zijn vrienden op een feestje voor tienduizenden euro’s aan spullen had gestolen. Roelvink kreeg uiteindelijk een taakstraf van 150 uur.

Het lijkt hem te zijn vergeven, want de komst van Dave zorgde voor de kermisexploitanten veel extra bezoekers op en Dave verdiende zelf ook een leuk zakcentje bij. Zaterdag 21 april is alweer de laatste dag van de kermis, dat in totaal 4 dagen op het Marktplein te vinden was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.