Koningsontbijt, de Fitlala en sportieve spe(l)len tijdens de Koningsspelen

20 april 2018 door Josette Huisman
Koningsontbijt, de Fitlala en sportieve spe(l)len tijdens de Koningsspelen

PAPENDRECHT - Op vrijdag 20 april rond kwart over acht kon iedereen het niet missen...  Koningsspelen 2018. Rond de basisscholen in Papendrecht overal zag je oranje leerlingen op weg naar school. Heel veel verschillende outfits, maar toch passend bij elkaar.

Vandaag brengt voor de leerlingen een leuke / sportieve Oranjedag. Op kindcentrum Prins Constantijn begon de dag met de Kinderen voor Kinderen dans "Fitlala". Waarna de kinderen naar binnen gingen voor het Koningsontbijt. Iedereen fijne Koningsspelen gewenst!

Foto: de Fitlala wordt gedanst op kindcentrum Prins Constantijn

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.