Golden Army van de Willem naar de finale

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
Golden Army van de Willem naar de finale

PAPENDRECHT - Vrijdag 13 april deed een selectief groepje van de Golden Army, hét dansteam van het Willem de Zwijger College, mee aan de scholenwedstrijd Olympic Moves. Het was een ‘last minute’ beslissing om toch mee te doen met deze scholenwedstrijd, met als gevolg: heel veel dansuren in een korte tijd.

Enorm gemotiveerd en enthousiast kwam het ‘Gouden Leger’ in Leiden aan, waar het Da Vinci College de organisatie van Olympic Moves op zich had genomen. Er heerste een ontzettend fijne sfeer, waarin het dansen voorop stond. De Golden Army was als 10e aan de beurt en de concurrentie was groot, dus was het billenknijpen bij de uitslag. Wat een verrassing: de Golden Army was door! Met veel gegil en gejuich haalden de meiden hun ticket voor de finaledag op. Vrijdag 8 juni dansen zij nog eens tussen alle regiowinnaars en behoren zij bij de beste 20 schooldansteams van Nederland.

Foto: Sabine Bikker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.