Kinderen genieten van Kids and Cars

17 april 2017
Kinderen genieten van Kids and Cars

PAPENDRECHT - Op zaterdag 15 april 2017 organiseerde Tafelronde 140 Papendrecht opnieuw het Kids and Cars evenement. Een groot aantal exclusieve (sport)auto’s reden door het dorp met kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook). Die kinderen genoten zichtbaar van de rondrit en alle aandacht.

Tijdens deze rondrit werden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigde in Papendrecht. De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel en voor de 2017 editie is dat Stichting TIK.

Meer foto's op https://www.flickr.com/photos/pietervandenbergfotografie/albums

Foto's: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.