Kids And Cars wederom een groot succes

18 april 2016

DRECHTSTEDEN - Zaterdag 16 april 2016 organiseerde de Stichting Tafelronde 140 Papendrecht opnieuw het Kids And Cars evenement. Kids And Cars is een toertocht met exclusieve (sport)auto’s, waarbij als passagiers kinderen meegenomen werden die het minder hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen, om welke reden dan ook.

Tijdens deze rondrit werden 4 gemeenten aan gedaan, te weten:
Alblasserdam, Molenwaard en Sliedrecht. Om 16:00 uur eindigde de rit onder grote publieke belangstelling bij Willaerts in Papendrecht.

Opbrengst
De opbrengst aan het eind van het event bedraagt 12.500 euro voor Vrienden van Sophia.

Stichting Vrienden van het Sophia
Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden. In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staan daarbij altijd centraal. Samen met u geven we projecten die zorg op een nog hoger niveau kunnen helpen graag een steuntje in de rug. Verder zet de stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. Tevens draagt de stichting bij aan projecten om vernieuwingen mogelijk te maken, waardoor het Sophia als kinderziekenhuis binnen Europa voorop blijft lopen.

Foto's: Pieter van den Berg Fotografie.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.