Kids And Cars doet Winkelcentrum de Meent aan

11 april 2016
Kids And Cars doet Winkelcentrum de Meent aan

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 april vindt wederom het evenement Kids And Cars plaats. Het doel van Kids And Cars is het bezorgen van een glimlach bij kinderen die het minder hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis komen. Het meerijden in een droomauto is voor vele kinderen een grote wens en kan in ieder geval voor de nodige afleiding zorgen.

Rond 16.00 uur komt de race langs Winkelcentrum de Meent. Winkelcentrum de Meent zorgt voor een vrolijke muzikale ontvangst en alle kinderen worden getrakteerd op een pizzapunt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.