Kids en Cars wederom door Alblasserdam, Sliedrecht en Papendrecht

13 april 2015
Kids en Cars wederom door Alblasserdam, Sliedrecht en Papendrecht

ALBLASSERWAARD - Stichting Tafelronde 140 Papendrecht, een serviceclub met ondernemende mannen onder de 40 jaar, organiseert op zaterdag 18 april voor de tweede maal hèt evenement dat je niet wilt missen: Kids and Cars. Vele Ferrari’s, Porsche’s, Aston Martins, en andere heuse sportcars rijden net als in 2014 een route door de regio waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het minder hebben. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat de organisatie nastreeft. De rondrit gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht .

Voor de tweede keer
De toertocht met sportcars wordt voor de tweede maal georganiseerd. “In 2014 hebben we het idee beetgepakt en een hele mooie middag neergezet voor al die kinderen waarvoor we het doen. Na vorig jaar smaakte het naar meer en besloten we al snel het evenement in 2015 weer te organiseren. Als serviceclub doneren we niet alleen financiële middelen aan goede (regionale) doelen maar is het ook fijn om met zo’n grote groep enthousiaste mannen een dergelijk evenement te kunnen organiseren. We hopen net als vorig jaar weer een mooi bedrag over te houden, wat in 2015 ten goede komt aan Stichting Het Vergeten Kind”, aldus Gerben van der Veen, voorzitter van Kids and Cars 2015.

Gezamenlijk startschot
Het gezamenlijke startschot voor Kids and Cars 2015 wordt gegeven bij Landvast in Alblasserdam om 12:55 door de burgemeesters van de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht.

Programma, route en tijden
Het programma, de route en de aankomst- en vertrektijden op de stopplaatsen, is bekend en gepubliceerd op de website www.kidsandcars.nl. Om 13:00 vertrekt het konvooi vanaf Landvast in Alblasserdam naar de eerste pitstop op het Melkwegplein in Bleskensgraaf. Om 14:20 vertrekt het konvooi naar het Dr. Langeveldplein in Sliedrecht waar de tweede pitstop plaatsvindt. Omstreeks 15:25 vertrekt het konvooi vervolgens naar de Markt in Papendrecht waar het eindpunt is en het konvooi rond 16:00 verwacht aan te komen. Tussendoor legt het konvooi een mooie route af door de regio.

Nieuw dit jaar is dat het konvooi in de gemeente Sliedrecht dwars door de winkelstraat “De kerkbuurt” rijdt; een unieke belevenis welke rond 14:45 zal plaatsvinden. In de Kerkbuurt wordt het een ander opgeleukt met leuke muziek van een blaaskapel.

Publiek
Tijdens de pitstop in Molenwaard en Sliedrecht maar ook bij het vertrekpunt in Alblasserdam en aankomstpunt in Papendrecht krijgt het publiek net als vorig jaar weer de gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van de schitterende sportcars.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van Kids and Cars 2015, Gerben van der Veen, telefoon 078-7802377 of info@kidsandcars.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.