Het Oude Veer...., heeft het weer

09 april 2018
Het Oude Veer...., heeft het weer

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag werd het ijisseizoen geopend bij Arthur Tuytel - met stralend weer - en een spectaculaire 'ijscarving' van Jeroen Goossens. Hij maakte een prachtige ijsvogel-sculpture.'s Avonds was er de drukbezochte opening van Flowers & More van Claudia Stijl.

Wat een leuk winkelstraatje is het geworden; 'Het Oude Veer... heeft het weer!'

Bron foto's: William Westerlaken/Arthur Tuytel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.