Nieuwe gezichten op het Oude Veer

30 september 2015
Nieuwe gezichten op het Oude Veer

PAPENDRECHT - Nu er op het Oude Veer in Papendrecht binnen afzienbare tijd een drietal ondernemers de deuren openen, heeft Wim Schut van www.PapendrechtFoto.nl tijdelijk  een foto collage opgehangen in de twee etalages van het laatste niet verhuurde  winkelpand aan het Oude  Veer. De amateur fotograaf, die de laatste jaren erg actief is met zijn fotowebsites,  benaderde de heren Daan v.d. Vorm van VORM en Johan Weeber van Next Real Estate om het niet  verhuurde pand tijdelijk een “eigen gezicht “te geven.

Dit doet hij door uit zijn series portretten op PapendrechtFoto.nl een selectie te maken om die vervolgens op 133 IXXI’s af te drukken. IXXI’s zijn  kunststof plaatjes van 20cm x 20 cm die aan elkaar geklikt worden. Het resultaat zijn twee collages van respectievelijk 140 x 160 cm en van 140cm x 240 cm.
Door de snelle positieve reactie van Vorm kon de fotograaf zijn kunstwerkjes al plaatsen voor de opening van de eerste nieuwe winkels op het Oude Veer.  “Ik vind het leuk om dit stukje Papendrecht, ook al is het tijdelijk, extra smoel te geven”  Aldus Wim Schut. “Mogelijk dat dit er toe bijdraagt om er de loop weer in te krijgen en is het een extra support voor de nieuw gevestigde ondernemers.”

Fotografie: Wim Schut.


 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.